Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, μάθετε περισσότερα
0
Ερώτηση
€0.00
0
Καλάθι
€0.00
Λήψη...
Λήψη...
Ενημερώθηκαν ερωτήσεις και η παραγγελία!
Ενημερώθηκαν ερωτήσεις και η παραγγελία! Ενημερώθηκαν ερωτήσεις και η παραγγελία!

Για την εταιρεία

Είμαστε μια εταιρεία που έχει θέσει ως στοίχημα την δυναμική ανάπτυξη. Επεκτείνουμε συστηματικά το πεδίο δράσης στον κλάδο της πληροφορικής. Προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις δικτύωσης και διακομιστών στην αγορά καθώς και το πιο πρόσφατο λογισμικό, εστιάζοντας στις αναγνωρισμένου κύρους μάρκες.

Η ικανοποίηση των πελατών αποτελεί προτεραιότητα για μας. Μέσα από την αύξηση των δεξιοτήτων και της παροχής εξοπλισμού κορυφαίας ποιότητας, στηρίζουμε το έργο των πελατών μας από τους τομείς του εμπορίου, του δημοσίου και της εκπαίδευσης. Προσφέρουμε λύσεις μεταξύ άλλων από τη Cisco, Ubiquiti, Juniper, Fujitsu, HP, Lenovo, Jabra, Microsoft, Oracle, Symantec και VMware.

Τα αξιόπιστα προϊόντα μας σε συνδυασμό με την επαγγελματική παροχή συμβουλών συνετελέσαν, ώστε να υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες μας. Με την απόκτηση περαιτέρω δεξιοτήτων σε σχέση με τα προϊόντα που προσφέρουμε, αναδειχθήκαμε ως «Gold Certified Partner της Microsoft».

Συστηματικά αυξάνουμε τα προσόντα μας. Οι λύσεις που παρέχουμε προσφέρονται σε ανταγωνιστικές τιμές, επιτρέποντας έτσι στους πελάτες να προμηθευτούν τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς.

Συνδυάζοντας τις ανάγκες ακόμη και των μικρότερων επιχειρήσεων με μια ευρεία γκάμα προϊόντων των μεγαλύτερων κατασκευαστών στον κόσμο, ενοποιούμε την αγορά πληροφορικής στην Ευρώπη και βελτιώνουμε τη ροή των σύγχρονων λύσεων.

Διευρύνοντας το πεδίο δράσης μας, προσπαθούμε ώστε οι ανεπτυγμένες σχέσεις μας, το δίκτυο επαφών μας καθώς και τα επακόλουθα οφέλη να μεταφράζονται σε ικανοποίηση των πελατών. Ο καθένας από αυτούς είναι για μας εξίσου σημαντικός, ανεξάρτητα από το μέγεθος και τις ανάγκες της επιχείρησης.

Τρέχουσες προσφορές:
-11%
-47%
Μείνετε σε επαφή!
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και παραμείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τις προσφορές και τα νέα μας.
Κάνοντας κλικ στην επιλογή "Εγγραφή", συμφωνείτε να λαμβάνετε πληροφορίες μάρκετινγκ στη διεύθυνση email σας. Η διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων θα γίνεται από την Senetic Bulgaria EOOD με έδρα: Mladost 4, bl. 483, office 10, Showroom Senetic, 1715 Sofia, Voulgaria. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα και να διορθώσετε, να διαγράψετε ή να περιορίσετε την επεξεργασία, καθώς και να εναντιωθείτε στην επεξεργασία. Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων μπορείτε να βρείτε στην πολιτική απορρήτου.
Λανθασμένη ηλεκτρονική διεύθυνση
Αυτή η ηλεκτρονική διεύθυνση έχει ήδη επιβεβαιωθεί.
Αυτή η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.
Ευχαριστούμε!
Ελέγξτε τα Εισερχόμενά σας - θα λάβετε ένα μήνυμα από εμάς, στο οποίο θα σας ζητάμε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο.
Εταιρική σχέση
Τρόποι πληρωμής
Τρόποι αποστολής