0
Ερώτηση
€0.00
0
Καλάθι
€0.00
Λήψη...
Λήψη...
Ενημερώθηκαν ερωτήσεις και η παραγγελία!
Ενημερώθηκαν ερωτήσεις και η παραγγελία! Ενημερώθηκαν ερωτήσεις και η παραγγελία!
Το προϊόν έχει εξαντληθεί.
Λυπούμαστε, το προϊόν έχει εξαντληθεί.
Skontaktuj się z nami
Παρακαλώ να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας. Χωρίς αυτές τις πληροφορίες δεν θα είμαστε σε θέση να σας απαντήσουμε ή να σας ετοιμάσουμε προσφορά. Μετά την παραλαβή της αίτησης προσφοράς το τμήμα πωλήσεων θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ετοιμάσει την καλύτερη προσφορά για σας.

Η διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων θα γίνεται από την Senetic Bulgaria EOOD με έδρα: Mladost 4, bl. 483, office 10, Showroom Senetic, 1715 Sofia, Bulgaria. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα και να διορθώσετε, να διαγράψετε ή να περιορίσετε την επεξεργασία, καθώς και να εναντιωθείτε στην επεξεργασία. Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων μπορείτε να βρείτε στην πολιτική απορρήτου.
Επιλέχτηκε ο τύπος της άδειας χρήσης. Προκειμένου να αλλάξετε τον τόπο της άδειας χρήσης πρέπει να καθαρίσετε ρο διαμορφωτή.

Κλείσε
Να καθαρίσω το διαμορφωτή?ΝαιΌχι
Το επιλεγμένο προϊόν συμπεριλαμβάνεται στον άλλο τύπο της άδειας χρήσης από την άδεια που είναι τώρα επιλεγμένη.
Για να προσθέσετε το προϊόν πρέπει προτού να καθαρίσετε το διαμορφωτή.

Κλείσε
Τύποι άδειων της Microsoft:
Open ValueOpen Value SubscriptionOEMFPP (BOX DVD)ESDServicesMicrosoft AccessoriesMicrosoft SubscriptionsMicrosoft Perpetual Licenses Microsoft SurfaceSurface Accessories
Χρειάζεστε βοήθεια ή συμβουλή?
Πάρτε τηλέφωνο τους ειδικούς μας:
+30 231 1180764 ή στείλτε μήνυμα στη διέυθυνση:
software at senetic dot com dot cy
Microsoft Open Value Subscription
Το πρόγραμμα αδιεοδότησης Open Value subscription είναι ένας τύπος αδειοδότησης που περιλαμβάνει ένα προσωρινό δικαίωμα να χρησιμοποιούνται οι τελευταίες εκδόσεις των επιλεγμένων προϊόντων της Microsoft. Αυτό το πρόγραμμα προορίζεται για επιχειρήσεις με τουλάχιστον πέντε υπολογιστές. Υπογράφεται η τριετής σύμβαση, και τα τέλη καταβάλλονται σε ετήσιες δόσεις.

Προηγούμενες συμβάσεις:

Τύπος άδειας λόγω φύση του φορέα, για τον οποίον θέλετε να αγοράσετε την άδεια:

Επιλογή για ολόκληρη εταιρία:
   (min. 5)
Για ποια προϊόντα θέλετε να αποκτήσετε άδεια στα πλαίσια της συμφωνίας ασυτής;Έκπτωση - 15% όταν αγοράσετε όλα τα τρία προϊόντα.
Επόμενο
Παραγγελία

  Επιλεγμένα προϊόντα:
Καθάρισε Καθάρισε

Επιλεγμένα προϊόντα

Μείνετε σε επαφή!
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και παραμείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τις προσφορές και τα νέα μας.

Κάνοντας κλικ στην επιλογή "Εγγραφή", συμφωνείτε να λαμβάνετε πληροφορίες μάρκετινγκ στη διεύθυνση email σας. Η διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων θα γίνεται από την Senetic Bulgaria EOOD με έδρα: Mladost 4, bl. 483, office 10, Showroom Senetic, 1715 Sofia, Bulgaria. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα και να διορθώσετε, να διαγράψετε ή να περιορίσετε την επεξεργασία, καθώς και να εναντιωθείτε στην επεξεργασία. Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων μπορείτε να βρείτε στην πολιτική απορρήτου.

Λανθασμένη ηλεκτρονική διεύθυνση
Αυτή η ηλεκτρονική διεύθυνση έχει ήδη επιβεβαιωθεί.
Αυτή η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.
Ευχαριστούμε!
Ελέγξτε τα Εισερχόμενά σας - θα λάβετε ένα μήνυμα από εμάς, στο οποίο θα σας ζητάμε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο.
Τρόποι πληρωμής
Τρόποι αποστολής
Πιστοποιητικά και βραβεία