0
Ερώτηση
€0.00
0
Καλάθι
€0.00
Λήψη...
Λήψη...
Ενημερώθηκαν ερωτήσεις και η παραγγελία!
Ενημερώθηκαν ερωτήσεις και η παραγγελία! Ενημερώθηκαν ερωτήσεις και η παραγγελία!
Το προϊόν έχει εξαντληθεί.
Λυπούμαστε, το προϊόν έχει εξαντληθεί.
Skontaktuj się z nami
<
Παρακαλώ να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας. Χωρίς αυτές τις πληροφορίες δεν θα είμαστε σε θέση να σας απαντήσουμε ή να σας ετοιμάσουμε προσφορά. Μετά την παραλαβή της αίτησης προσφοράς το τμήμα πωλήσεων θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ετοιμάσει την καλύτερη προσφορά για σας.

Η διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων θα γίνεται από την Senetic Bulgaria EOOD με έδρα: Mladost 4, bl. 483, office 10, Showroom Senetic, 1715 Sofia, Bulgaria. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα και να διορθώσετε, να διαγράψετε ή να περιορίσετε την επεξεργασία, καθώς και να εναντιωθείτε στην επεξεργασία. Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων μπορείτε να βρείτε στην πολιτική απορρήτου.
Επιλέχτηκε ο τύπος της άδειας χρήσης. Προκειμένου να αλλάξετε τον τόπο της άδειας χρήσης πρέπει να καθαρίσετε ρο διαμορφωτή.

Κλείσε
Να καθαρίσω το διαμορφωτή?ΝαιΌχι
Το επιλεγμένο προϊόν συμπεριλαμβάνεται στον άλλο τύπο της άδειας χρήσης από την άδεια που είναι τώρα επιλεγμένη.
Για να προσθέσετε το προϊόν πρέπει προτού να καθαρίσετε το διαμορφωτή.

Κλείσε
Το πρόγραμμα άδειας χρήσης Microsoft Open Value προορίζεται για εταιρίες που ενδιαφέρονται για την αγορά οριστικής άδειας (χωρίς ημερομηνία λήξεως), και θέλουν να καταβάλλουν τα τέλη της αδείας σε ετήσιες δόσεις ή εφάπαξ. Η σύμβαση υπογράφεται για τρία χρόνια. Όλες οι άδειες είναι διαθέσιμες από Software Assurance (L & SA).
Microsoft Open Value
αμπορικές άδειες χρήσης: ApplicationsServersSystems
κρατικές άδειες χρήσης: ApplicationsServersSystemsΠαραγγελία

  Επιλεγμένα προϊόντα:
Καθάρισε Καθάρισε

Μείνετε σε επαφή!
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και παραμείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τις προσφορές και τα νέα μας.

Κάνοντας κλικ στην επιλογή "Εγγραφή", συμφωνείτε να λαμβάνετε πληροφορίες μάρκετινγκ στη διεύθυνση email σας. Η διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων θα γίνεται από την Senetic Bulgaria EOOD με έδρα: Mladost 4, bl. 483, office 10, Showroom Senetic, 1715 Sofia, Bulgaria. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα και να διορθώσετε, να διαγράψετε ή να περιορίσετε την επεξεργασία, καθώς και να εναντιωθείτε στην επεξεργασία. Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων μπορείτε να βρείτε στην πολιτική απορρήτου.

Λανθασμένη ηλεκτρονική διεύθυνση
Αυτή η ηλεκτρονική διεύθυνση έχει ήδη επιβεβαιωθεί.
Αυτή η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.
Ευχαριστούμε!
Ελέγξτε τα Εισερχόμενά σας - θα λάβετε ένα μήνυμα από εμάς, στο οποίο θα σας ζητάμε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο.
Τρόποι πληρωμής
Τρόποι αποστολής
Πιστοποιητικά και βραβεία