0
Ερώτηση
€0.00
0
Καλάθι
€0.00
Λήψη...
Λήψη...
Ενημερώθηκαν ερωτήσεις και η παραγγελία!
Ενημερώθηκαν ερωτήσεις και η παραγγελία! Ενημερώθηκαν ερωτήσεις και η παραγγελία!
Το προϊόν έχει εξαντληθεί.
Λυπούμαστε, το προϊόν έχει εξαντληθεί.
Skontaktuj się z nami
<
Παρακαλώ να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας. Χωρίς αυτές τις πληροφορίες δεν θα είμαστε σε θέση να σας απαντήσουμε ή να σας ετοιμάσουμε προσφορά. Μετά την παραλαβή της αίτησης προσφοράς το τμήμα πωλήσεων θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ετοιμάσει την καλύτερη προσφορά για σας.

Η διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων θα γίνεται από την Senetic Bulgaria EOOD με έδρα: Mladost 4, bl. 483, office 10, Showroom Senetic, 1715 Sofia, Bulgaria. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα και να διορθώσετε, να διαγράψετε ή να περιορίσετε την επεξεργασία, καθώς και να εναντιωθείτε στην επεξεργασία. Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων μπορείτε να βρείτε στην πολιτική απορρήτου.
Επιλέχτηκε ο τύπος της άδειας χρήσης. Προκειμένου να αλλάξετε τον τόπο της άδειας χρήσης πρέπει να καθαρίσετε ρο διαμορφωτή.

Κλείσε
Να καθαρίσω το διαμορφωτή?ΝαιΌχι
Το επιλεγμένο προϊόν συμπεριλαμβάνεται στον άλλο τύπο της άδειας χρήσης από την άδεια που είναι τώρα επιλεγμένη.
Για να προσθέσετε το προϊόν πρέπει προτού να καθαρίσετε το διαμορφωτή.

Κλείσε
Τύποι άδειων της Microsoft:
Open ValueOpen Value SubscriptionOEMFPP (BOX DVD)ESDServicesMicrosoft AccessoriesMicrosoft SubscriptionsMicrosoft Perpetual Licenses Microsoft SurfaceSurface Accessories
Χρειάζεστε βοήθεια ή συμβουλή?
Πάρτε τηλέφωνο τους ειδικούς μας:
+30 231 1180764 ή στείλτε μήνυμα στη διέυθυνση:
software at senetic dot com dot cy
Microsoft Open Value
Το πρόγραμμα άδειας χρήσης Microsoft Open Value προορίζεται για εταιρίες που ενδιαφέρονται για την αγορά οριστικής άδειας (χωρίς ημερομηνία λήξεως), και θέλουν να καταβάλλουν τα τέλη της αδείας σε ετήσιες δόσεις ή εφάπαξ. Η σύμβαση υπογράφεται για τρία χρόνια. Όλες οι άδειες είναι διαθέσιμες από Software Assurance (L & SA).

Προηγούμενες συμβάσεις:

Τύπος άδειας λόγω φύση του φορέα, για τον οποίον θέλετε να αγοράσετε την άδεια:

Πρόγραμμα της άδειας χρήσης Open Value για το δημόσιο είναι διαθέσιμη για μικρούς και μεσαίους δημόσιους θεσμούς. Αυτό είναι ένα είδος άδειας, με βάση το οποίο οι δημόσιοι φορείς μπορούν να αγοράζουν το λογισμικό της Microsoft σε μια ειδική, προνομιακή τιμή.
Επιλογή για ολόκληρη εταιρία:

Αυτή η παραλλαγή προορίζεται για εταιρείες που θέλουν να αποκτούν τις άδειες χρήσης λογισμικού της Microsoft με ευέλικτο τρόπο, σε οποιαδήποτε ποσότητα, ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της σύμβασης. Η προϋπόθεση για τη παραλλαγή αυτή είναι η εταιρία να παραγγείλει στην αρχική της παραγγελία τουλάχιστον πέντε άδειες χρήσης για οποιοδήποτε προϊόν (L SA + SA), που προσφέρονται σε αυτό το πρόγραμμα. Οι επόμενες παραγγελίες μπορούν να περιέχουν ακόμα και μόνο μία άδεια. Όλες οι άδειες είναι διαθέσιμες από Software Assurance.

Αυτή η παραλλαγή προορίζεται για εταιρείες που έχουν τουλάχιστον πέντε υπολογιστές και θέλουν να επανρμονίσουν το λογισμικό τους σε όλους τους υπολογιστές τους με βάση ένα τουλάχιστον από τα ακόλουθα προϊόντα: αναβάθμιση του Windows 7 Enterprise, το Office Professional Plus, άδειες πρόσβασης στους διακομιστές Core CAL (Core Client Access License), Enterprise CAL, Windows Small Business Server CAL Suite ή Windows Essential Business Server CAL. Όλες οι άδειες είναι διαθέσιμες από Software Assurance.
Πληρωμή

Το τέλος για τις άδειες καταβάλλευται μόνο μια φορά - στην αρχή ισχύους της τριετούς σύμβασης αδειοδότησης.

Εάν επιλέξετε πληρωμή με δόσεις, το εφάπαξ τέλος αδείας χωρίζεται σε τρεις ισόποσες δόσεις που πρέπει να καταβληθούν στην αρχή του κάθε έτους της σύμβασης.
Επόμενο

Αν είστε εξοικειωμένοι με την αδειοδότηση Microsoft Open Value και θα θέλατε να επιλέγετε ελεύθερα ανάμεσα σε όλα τα προϊόντα που διατίθενται στην αδειοδότηση χρησιμοποι'ηστε το εργαλείο μας για ειδικούς.Παραγγελία

  Επιλεγμένα προϊόντα:
Καθάρισε Καθάρισε

Επιλεγμένα προϊόντα

Μείνετε σε επαφή!
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και παραμείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τις προσφορές και τα νέα μας.

Κάνοντας κλικ στην επιλογή "Εγγραφή", συμφωνείτε να λαμβάνετε πληροφορίες μάρκετινγκ στη διεύθυνση email σας. Η διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων θα γίνεται από την Senetic Bulgaria EOOD με έδρα: Mladost 4, bl. 483, office 10, Showroom Senetic, 1715 Sofia, Bulgaria. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα και να διορθώσετε, να διαγράψετε ή να περιορίσετε την επεξεργασία, καθώς και να εναντιωθείτε στην επεξεργασία. Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων μπορείτε να βρείτε στην πολιτική απορρήτου.

Λανθασμένη ηλεκτρονική διεύθυνση
Αυτή η ηλεκτρονική διεύθυνση έχει ήδη επιβεβαιωθεί.
Αυτή η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.
Ευχαριστούμε!
Ελέγξτε τα Εισερχόμενά σας - θα λάβετε ένα μήνυμα από εμάς, στο οποίο θα σας ζητάμε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο.
Τρόποι πληρωμής
Τρόποι αποστολής
Πιστοποιητικά και βραβεία